Profil

PROFIL

HareskovByTegnestuen - Marietta KolindHareskovByTegnestuen er etableret i 2006 af Marietta Kolind. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og Danmarks Designskole. Marietta Kolind er kendt for, i sine løsninger at forenkle til mindste detalje, skabe renhed og æstetisk skønhed i formgivningen og at træffe et sikkert valg i farver og materialer. 

HareskovByTegnestuen håndterer projekter både for erhverv og private. Fra bygningsmæssige løsninger til  indretning med  diverse elementer, møbler og raffinerede brugsting, samt kunstneriske installationer. Havens indretning med terrasser, overdækninger og små bygninger har hun stor erfaring i. Når hun ikke er på tegnestuen, forelæser hun om arkitektur, indretning og design på forskellige uddannelser og højskoler.

27 år som bygnings og indretningsarkitekt, har langsomt og sikkert modnet hendes evne til at lave totalløsninger. En erfaring hun blander med hendes kunstneriske og stilhistoriske bevidsthed i vidt forskellige former for projekter.