Profil

PROFIL

HareskovByTegnestuen - Marietta KolindHareskovByTegnestuen er etableret i 2006 af Marietta Kolind. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og Danmarks Designskole. Marietta Kolind er kendt for i sine løsninger at forenkle til mindste detalje, samt skabe renhed og æstetisk skønhed gennem formgivning, farver og materialeegenskaber og hun lægger stor vægt på overfladers stoflighed. At berøre beskueren via øjet – ind i sjælen, er en oprigtig vægtet vision for hendes måde at designe på.

De projekter Marietta Kolind og HareskovByTegnestuen håndterer, er både for erhverv og private. Fra bygningsmæssige løsninger, og til at indeholde indretning med elementer, møbler og raffinerede brugsting, samt kunstneriske installationer. Som noget nyt, forelæser hun om arkitektur, indretning og design på forskellige uddannelser og højskoler.

Disse forskellige områder, har gennem hendes 24 år som bygnings og indretningsarkitekt, langsomt og sikkert modnet hendes evne til at transcendere de mange roller. En erfaring hun blander med hendes kunstneriske og stilhistorisk bevidste metode, i vidt forskellige former for projekter.

Seneste indretninger  på en af Københavns mest indflydelsesrige højskoler med en 100 årig tradition indenfor madkultur; højskolen Suhrs Madakademiet. Her har hun formået at holde en institutions historiske stilart, men krydret den med ungdommens begær efter laidback livsnydelse og “hængen ud” med venner.