TEGNESTUEN


TEGNESTUEN

HareskovByTegnestuen - Marietta KolindHareskovByTegnestuen er etableret i 2005 af Marietta Kolind. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og Danmarks Designskole. Marietta Kolind er kendt for i sine løsninger og evne til at forenkle, at skabe renhed og æstetisk skønhed gennem formgivning, farver og materialeegenskaber. Hun ligger stor vægt på overfladers stoflighed. At berøre beskueren via øjet – ind i sjælen, er en oprigtig personlig vision for hendes måde at designe på.

De projekter Marietta Kolind og HareskovByTegnestuen håndterer, er gået fra at være alt fra erhverv og private arkitektoniske løsninger, til at indeholde indretning, møbler og raffinerede brugsting, samt kunstneriske installationer. Som noget nyt, forelæser hun om arkitektur, indretning og design på forskellige uddannelser og højskoler.

Disse forskellige områder har gennem hendes 20 år som arkitekt, langsomt og sikkert modnet hendes evne til at transcendere mange roller. En erfaring hun blander med hendes følelsesmæssige metode, i vidt forskellige projekter.

Seneste indretninger  på en af Københavns mest indflydelsesrige højskoler med en 100årig tradition indenfor madkultur; højskolen Suhrs Madakademiet. Her har hun formået at holde en institutions historiske stilart, men krydret den med ungdommens begær efter laidback livsnydelse og “hængen ud” med venner.